Olivia's Style

15/05/2014 16:19

Ηθοποιός, μοντέλο, socialite και στιλίστρια η Olivia Palermo, γνήσια κάτοικος του Upper East Side της Νέας Υόρκης, γνωρίζει πολύ καλά τις επιταγές του στιλ και της κομψότητας. Είναι γνωστή για το ταλέντο της στο styling (ίσως  το ταλέντο αυτό να το απέκτησε από τον Ιταλικής καταγωγής πατέρα της και την διακοσμήτρια εσωτερικού χώρου μητέρα της..) και ειδική θα λέγαμε στο mix & match. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη σειρά του ΜTV << The City>>, λανσάρισε τη δικιά της σειρά κοσμημάτων αλλά και υποδημάτων. Ποια είναι  όμως τα μυστικά του στιλ της Olivia;

1.   Statement Necklaces.

Πείτε ναι στα statement κοσμήματα. Όσο πιο κοντά στο λαιμό είναι τόσο το βλέμμα ανεβαίνει πιο ψηλά. Και επειδή τα statement κολιέ είναι μεγάλα και τραβούν την προσοχή φροντίστε το σύνολό σας να αποτελείται από απλά και minimal outfits!

2.   Mix & Match

Θέλει μια δόση ταλέντου και διπλή δόση δουλειάς για να βγεί κάτι καλό αλλά μη το βάζετε κάτω.. πειραματιστείτε με τα ρούχα σας και θα δείτε ότι εκείνα που φάνταζαν αταίριαστα να είναι ίσως ο επόμενος πολυφορεμένος σας συνδυασμός!

3.   Τσάντες

Πλέον οι τσάντες δεν είναι απαραίτητο να ακολουθούν πιστά το σύνολό σας, αρκεί να συνδυάζεται χρωματικά! Οι τσάντες με τον καιρό εξελίχθηκαν σε αξεσουάρ που όσο μεγαλύτερο τίνει να γίνεται τόσο το καλύτερο λένε οι απανταχού fashionistas όπως βέβαια και η Olivia.

4.   Casual Look

Σε μια απλή βόλτα στο πάρκο ή για ψώνια στο σούπερ δε χρειάζονται φαμφάρες στο ντύσιμο. Ένα skinny jean και flat παπούτσια με απλό t-shirt είναι ότι πρέπει!

5.   Φορέματα

Η Olivia δείχνει μια προτίμηση στα φορέματα από τα πολύ απλά μέχρι και haute couture! Προσθέστε και εσείς στη γκαρνταρόμπα σας βασικά κομμάτια και δείτε πως το  στιλ και η διάθεση αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη.